Przetarg na zadanie: Dostawa sprzętu rehabilitacyjnego Nr ogłoszenia: 359950-2014 rozstrzygnięty

Łomża, 13.11.2014 r.

Przetarg na zadanie: „Dostawa sprzętu rehabilitacyjnego dla Caritas Diecezji Łomżyńskiej Centrum Rehabilitacji pw. św. Rocha na potrzeby realizacji projektu „TAK dla sprawności” w ramach obszaru A Programu wyrównywania różnic między regionami II” rozstrzygnięty.

Dotyczy: Rozstrzygnięcia postępowania przetargowego o udzielenie  zamówienia publicznego na wykonanie zadania: „Dostawa sprzętu rehabilitacyjnego dla Caritas Diecezji Łomżyńskiej Centrum Rehabilitacji pw. św. Rocha na potrzeby realizacji projektu „TAK dla sprawności” w ramach obszaru A Programu wyrównywania różnic między regionami II”  (otwarcie ofert w dniu 13.11.2014 r.)

Do przetargu przystąpiło dwóch Oferentów:

1. MEDEIR Przemysław Fila, ul. Lipowa 17/4, 65-028 Zielona Góra
  2. Centrum Ortopedyczno-Protetyczne Emil Chojnowski, ul. Stary Rynek 2 lok. 103, 15-030 Białystok

Oferent 1 zaoferował kwotę brutto – 32 460,00 zł. Oferent 2 zaoferował kwotę brutto 30 231,00 zł.

Decyzją Dyrektora Caritas Diecezji Łomżyńskiej z dnia 13.11.2014 r. postępowanie przetargowe zostało rozstrzygnięte, w którym wyłoniono Wykonawcę na w/w zadanie, firmę: Centrum Ortopedyczno-Protetyczne Emil Chojnowski, ul. Stary Rynek 2 lok. 103, 15-030 Białystok na kwotę brutto –  30 231,00 zł.

Łomża 30.10.2014r

Dostawa sprzętu rehabilitacyjnego dla Caritas Diecezji Łomżyńskiej Centrum Rehabilitacji pw. św. Rocha na potrzeby realizacji projektu – TAK dla sprawności – w ramach obszaru A Programu wyrównywania różnic między regionami II.

Numer ogłoszenia: 359950 – 2014; data zamieszczenia: 30.10.2014

Pliki do pobrania: